Driver Bubble ™ lanceert scheidingsschermen voor de wereldwijde transportmarkt om een veiligere en meer verantwoorde manier van reizen te bieden

[shared_counts]

Het Nederlandse bedrijf, Driver Bubble™, levert innovatieve scheidingsschermen over de hele wereld aan taxicentrales, rideshare chauffeurs en andere vormen van personenvervoer om hen te ondersteunen in een veilige en verantwoordelijke manier van reizen.

Amsterdam, Nederland, 1 juli, 2020 – Geïnspireerd door de huidige pandemie, een afname in omzet en de wil om elke werknemer binnenboord te houden tijdens de COVID-19 pandemie zette Taxi Butler, een bedrijf dat al meer dan 7 jaar actief is in de vervoersindustrie, ertoe om Driver Bubble™ te ontwikkelen. De Driver Bubble™ is ontwikkeld om zowel de chauffeurs als passagiers van taxis, ridesharing- platformen en wagenparken te voorzien van een extra gevoel van veiligheid. De producten van Driver Bubble™ zijn transparante schermen van PVC en polycarbonaat (PC) die in vele typen voertuigen passen en zodoende bijdragen aan het afschermen van passagiers en de chauffeurs.

Driver Bubble Shield car protection shield for passengers and drivers
Driver Bubble™ heeft nieuwe producten ontwikkeld om ervoor te zorgen dat passagiers en chauffeurs weer veilig samen kunnen reizen.

Steven Blom, mede-oprichter van Driver Bubble™, geeft aan: “Binnen ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om de verbinding tussen mensen te verbeteren, dit omdat het de fundering is van alles wat we doen. Ondanks de huidige gezondheidscrisis, zijn wij van mening dat mensen zich veilig, verbonden en zelfverzekerd dienen te voelen wanneer zij willen reizen, wat de reden is waarom we Driver Bubble™ zijn gestart”.

Nog geen maand na de start van de onderneming, werden er al duizenden afschermingen gebruikt in vele voertuigen.

“We zijn begonnen met één simpel, flexibel scherm, maar tegenwoordig hebben we producten voor bijna elk type voertuig” geeft Steven aan.

De drie uitvoeringen van Driver Bubble™ die momenteel beschikbaar zijn voor wagenparken en chauffeurs, zijn:

  • De Driver Bubble™ Flex – een flexibel scherm van PVC, ontwikkeld als een betaalbare en duurzame oplossing voor chauffeurs en wagenparken.
  • De Driver Bubble™ Shield – een stevig polycarbonaat scherm gemaakt voor een sterkere en robuuste bescherming. Beschikbaar in twee maten.
  • De Driver Bubble™ ONE – een flexibel polycarbonaat scherm dat alleen de bestuurder isoleert.

Naast deze drie uitvoeringen komt Driver Bubble™ binnenkort met de Sneeze Guard, wat hun meest scherp geprijsde polycarbonaat scherm op de markt gaat worden.

De Driver Bubble™ is een van de bekendste en meest gebruikte producten op de markt van scheidingsschermen omdat deze zelf en makkelijk te installeren is, makkelijk schoon te maken en bovendien betaalbaar.

About Driver Bubble™

The Driver Bubble™ is a transparent separation screen that fits into most vehicles and helps shield passengers and drivers alike. Born out of Amsterdam, the company designs and builds protective screens for the global taxi, rideshare and transportation industry.